Jobb

Morgonen har haft ett grymt flyt. Får sova ut hyffsat länge. Va barnvakt igår till Staaans sötaste ungar! Så jag och min man somnade redan vid 21.00?! Helt galet. Iallafall, Har rätt brottom vilket jag brukar ha på morgonen.... Men precis när jag går utanför dörren så kommer min vagn! Så nu sitter jag glatt & lyssnar på skön musik on My way to work!

Extensions.

Emma åkte för en stund sedan. Istället för fika på stan så kom hon hem till mig och vi gick ner & köpte med oss kaffe från condeco hem! Satte oss ute på balkongen/altanen/uteplatsen (?) , tog en cigg & tjöta lite innan vi satte igång!
Fixade extensions på henne och det blev kanon bra och hon blev super nöjd!
Nu längtar jag verkligen tills jag börjar på frisörskolan... vill börja nu nu nuuuu!!! menmen, får hoppas att det går fort till Augusti. (usch känns som evigheter!)
Har lagat lite mat och plockat här hemma så nu ska jag lägga mig i sängen och vila samt kolla lite tv!

btw, checka denna bloggen: http://bodypalace.blogspot.com , själv tycker jag det är en sjukt bra och smart blogg som alla borde kolla in!!

Love.


Nails & beauty No.1

Tänkte bara göra lite reklam för min vän Jennifer's salong.
Dom är sjukt duktiga och man blir inget annat än grymt nöjd när man går därifrån!



Onsdag.

Har inte haft någon koll på dagar & datum nu de senaste, haha. trodde verkligen det va torsdag den 28 oktober... (Jaaa! oktober!?! haha) hel knäppt.
men iallafall!
Dagen börjar med lite träning nu snart, sedan ska jag skutta in i duchen och göra mig iordning.
Sedan vid 4-tiden ska jag fika med Emma och sätta in extensions på henne! Ska bli roligt, har ju inte sett henne på ett tag!

Igår va jag på bio med min pojkvän, Dennis & Josefin. Kollade på Crazy, Stupid, Love och den va super kul! Rekomenderas vill jag lova! (:

ne nu är de dags att börja träna så jag hinner med allt idag!

Love.

Ny Design

Om ni inte ser den tryck på F5 för att uppdatera så ska de nog gå ! / Föne

Slapp i soffan.

Då har jag tränat klart & ätit min super goda sallad och känner mig väldigt duktg vill jag lova! Nu blir det slappa till maaax i soffan innan jag ska  iväg, tycker faktiskt jag är värd det!! (: Längtar tills lördag för då blire party! (har lite ångest eftersom ja kommer pajja all min träning med alkoholen... men det tar ja igen nästa vecka! haha) Förfesten sker hemma hos mig och sedan ska vi tll Ali's fest som han håller på Adas, har haft kul där alla andra gånger så antar att de kommer bli kul denna gången med!
TjingTjing!!

Onsdag

Åter igen en ledig dag! Dagen börjar med lite träning och sedan en god kyckling sallad! därefter blir det ut & springa lite, och på Lördag tänkte jag ta mig an skansens krona trapporna! 2 vändor tänkte jag mig.. men får se hur bra det går med tanke på att ja är rätt otränad. men nu kör vi igen!! satsar på beach 2012 tänkte ja... hahah ne nu måste ja träna!

Tisdag,

Har vart ledig idag, träffat natasha och tagit en fika. mycket mysigt med tanke på att ja inte sett henne på länge. men det blev en tidig fika vid 12-tiden så resten utav dagen har bestått utav träning och deg här hemma! Ikväll kommer de 2 filmer som ja ska kolla på! Är ledig imorgon igen, vilket är skönt samtidigt som de är oskönt. hoppas på bra väder under kvällen då ja ska träffa christina och ta ett glas eller två... tre kanske.. haha, men de är alltid trevligt när man kan sitta ute eftersom man är rökare.  slippa springa ut&in hela tiden! :)
peace.

Ny blogg.

Gjorde en ny blogg. trevligt va! Kände att nu när "mitt nya liv" vecka börjar, så kan de vara fint med en ny blogg!
Ska ju börja frisörskolan snart, elelr snart och snart om ett år rättare sagt, och har planerat att därefter öppna salong. Dock har jag ingen aaaning om vad den ska heta, så för tillfället får den heta Lita's. därav bloggens namn! Har ni några ideer så skicka gärna in namn förslag!! Hade också Addicted& milania som förslag men naaee, Lita's klikade lite mer.. men somsagt! Har ni förslag så skicka in de bara tack! Uppskattas ska ni veta! (:
Peace.

RSS 2.0