Onsdag=full rulle!

Oh yes indeed! Idag har jag massa planerat, känner mig nästan lite upptagen för en gångskull! Inte ofta jag gör det, då mina dagar oftast består utav jobb,träna & sova!
Men idag är jag ledig vilket innebär att min dag ser ut såhär;
*sola - CHECK!
*behandling - CHECK!
*fika med mami
*besiktning utav lägenheten & få nycklarna
*fika med josse på min balkong (enda sittplatsen)
*jobba i garderoben på Corazon


Måndag

Ny vecka, nya tag! Brukade jag säga innan jag började på McDonalds, tiden då man var ledig varje helg :) men jag har somsagt jobbat hela helgen & fortsätter jobba idag också! Fast idag kommer det bli roligt, häcken-IFK spelar ju på rambergsvallen, så förhoppningsvis kommer de va kaos & grymt mycket o göra! Sånna dagar gillar jag :))


Utbildat syster!

Då har jag jobbat hela helgen, väldigt rolig helg faktiskt eftersom jag utbildade min syster!
Gick skit bra, och hon var grymt duktig vill jag lova, lärde sig snabbt och tog till sig det man sa till henne :) grymt syrran!
Nu ska jag åka till Igor & fixa mitt hår :))

Peace


Verifiering av bop

Blev verifierad på bop stationen idag! Göööööött vill jag lova, fick massa positiv feedback!
Så nu är det bara kassa, dt1, dt2 och kök kvar! Sen är jag färdig handledare och kan sedan gå vidare i min utbildning :)) känns bra!
Nu ska jag sola & sedan träna!


Möte

Mötet gick bra idag! Skönt att jag pluggade så mycket som jag gjorde igår kväll! Jag var väl förberedd och då tog mötet som egentligen skulle ta en timma, bara en halvtimma istället!
Dock börjar jag inte jobba föräns kl.11.00 så nu får jag sitta här och dega en timma, men rätt skönt det också, hinner ta en morgon kaffe!
Idag ska Walle verifiera mig i bopen, alltså kolla snabbhet, tider, renlighet och bra & fina produkter! Kommer nog gå bra, har en känsla av det iallafall!!


Plugg

Plugga är verkligen det tråkigaste jag vet, i skolan ville jag mer eller mindre dö lite smått varje gång vi fick läxor eller skulle plugga inför prov. Kunde verkligen inte koncentrera mig! Plus att jag ansåg att det var "viktigare" att träffa vänner, kolla på tv, sova osv... Men när det gäller att plugga till något jag ser fram emot såsom körkortet eller någon utbildning som jag tycker är roligt så ger jag all min energi till plugg! (tro det eller ej, haha!)
Det jag pluggar till nu är en handledarkurs på jobbet, och kommer antagligen gå vidare till en arbetsledarkurs. Men det får vi se, hoppas det går bra på denna till & börja med!!
Imorgon ser min dag ut såhär:
Möte med chefen 9.00
Jobba 11.00-19.00
Sola 19.30
Träna efter det och sedan sova!
Känns som att det kommer bli en väldigt effektiv dag imorgon :)

Men nu; SOVA!
peace


Flest magrutor vinner!

Oja, ni hörde rätt! Nu är de så att både jag & Linda mer eller mindre tränar ihjäl oss. Så idag körde vi igång med en liten tävling: flest magrutor vinner!
Och det gjorde mig sjukt peppad på gymmet, plus all ny grym musik jag lagt in på min iPod.
Jobbade 11-20.30 och trodde aldrig att jag skulle orka gynna efter men tog med mig kläder ifallatt, och jag pallade! Det var väl någon inre energi som kom fram? Eller känslan av att man mår kanon bra efteråt? Jaja, något var det och jag mår sjukt bra nu!
Imorgon blir det dock ingen träning eftersom jag jobbar 9-19.00 och sedan ska jag sola och därefter måste jag plugga lite. Men på torsdag kör vi igen!
Nu: läggdags!

Peace.


Jobba, sola & träna!

Idag har jag jobbat 06.00-15.00, skönt pass men va deprimerad största delen utav dagen då det hände massa tråkiga saker.. Menmen, antar att sånna dagar också finns!
Efter jobbet drog jag och sola & nu ska jag kila bort till gymmet! Rätt sjukt att man mår så mycket bättre av lite sol och träning! Men jag gillar det och ska verkligen ta tag i det nu, på riktigt!
Som man säger varje vår... Beach 20.. Here i come! Men nu ska de fan vara min sommar och jag ska vara Beach 2012, utan tvekan!


RSS 2.0