Tisdag.

Flygresan igår gick väl sådär. Pratade inte med nååågon på ca 7timmar vilket va katastrof! Och inte kunde hålla mig i handen när planet lyfte, landa och började skaka.. så det var lite jobbigt Sedan kom det en konstig mamma och gav några barn (som satt framför mig) mackor med SARDINER OCH ÄGG!? och jag kan loooova att det stank skit i ungefär 2 timmar... lyckades dock somna (kanske svimma av pga lukten?) och vaknade upp 30 min innan landning. Hur många gånger jag började gråta vet jag inte. men hatar att flyga, speciellt själv! ALDRIG MER! haha. men på flygplatsen möttes jag upp utan Ebba och hennes 2 grannar! Stackars Nora är sjuker :/ Tycker så synd om henne! Hon har magkatarr och har vart på sjukan & legat på dropp 4 ggr sen jag kom igår på kvällen.. Hoppas hon mår bättre snart!! Idag har vi iallafall legat vid poolen hela dagen och stekt lite, ca 30 grader var det förrut och nu är det ungefär 25 så vi har druckit iste och tagit en & annan cigg på balkongen i eftermiddagssolen och bara haft det redigt skönt! Ikväll vid 8 tiden ska vi ut och käka middag, tapas, och sedan ska vi nog ut en sväng. (: Dagarna går så sjukt fort! Visst har jag bara vart här i en dag men på torsdag så ska vi åka till en strand där dom har tagit sanden från Karibien! Så det ska bli super fräckt! Har dock glömt min kamera så smart som jag är, så får hoppas det blir bra bilder med iPhonen! Nu ska jag hoppa in i duchen och sedan göra mig iordning.

Las Palmas

Då va man påväg till Las Palmas för & hälsa på Ebba och Nora! Sitter just i denna stund på planet och är livrädd! Hatar & flyga. Speciellt själv.... Senaste resorna har vart med min man som hållt mig i handen under typ hela resan. Stackarn som får stå ut med mig.... Jaja! Jag hoppas att resan går bra, ska bli jätte roligt & få träffa Ebba o Nora med tanke på att jag inte sett dom på 3månader! Finns bara ett problem dock. Vilket är att jag kommer inte få pussa&krama på min man under en heeeeel veckas tid!! Så jag hoppas att veckan går lite fort... Haha knäppa jag! Ne men nu är det dags & lyfta :))

Sköt om er!


FOR

Idag och imorgon har vi något som heter FOR och de betyder mer eller mindre att dom kommer & kollar hygien mm på restaurangen. Får vi mer än 85% så bjuder Ulf & Walle oss på bärs imorgon! Så håller tummarna för att vi ska klara det! Inte pga ölen, utan för våran skull :))


Kaffekärring

Hemma efter en som alltid lika trevlig arbets dag med härliga kollegor!
Min kära vän Magdalena ringde mig förut när jag hade rast och det visade sig att hon är i Göteborg idag och just nu är hon påväg till mig!
Hon har ju flyttat till Alingsås tyvärr så ser henne knappt längre :( men idag är det våran dag & vara kaffe kärrigar! Har massor att ta igen!


Jobba jobba och jobba!

Yepp! Jobbar sjukt mycket nu vill jag lova! Men det behövs med tanke på att jag åker till gran canaria den 30.e januari. Så har jobbat 1,5 vecka i streck och fortsätter på samma våg fram tills den 29.e januari. Då är det också personal fest vilket jag ser fram emot :))

Igår gjorde jag special på vårat personal rum i 4 timmar. Skurade alla väggar, tavlor, drog ut kylskåpet och micron och gjorde rent dom samt fönsterbrädan, stolar och bord... Så nu har jag överansträngt min högra handled och kan inte ens skriva med den! Fy asså, gör så fruktansvärt ont! Men det är bara & bita ihop och sedan hoppas på att det gått över tills imorgon!! :))


-

Kunde det inte vart min födelsedag snart eller julafton nu istället?! Och nu menar jag inte pga det katastrofala vädret som kommit till Göteborg utan för att jag har hittat en sjukt snygg klocka från Michael Kors i Rosegold. Typ lite rosa brons aktig. Super snyggt! Och lite ovanligt. Älskar Michael Kors kläder och assessorer!!
Får spara helt enkelt... Eller vänta till maj? Hmm... Får fundera på det lite till iallafall.


Söndags mys!

Vaknade 14.00 idag, mest för att ja skulle lyckas vända tillbaka på dygnet men också för att jag skulle fika med Ida & Freja! Super mysigt, men har vart sjukt trött hela dagen men när jag väl kommer hem så kan jag inte sova? Har försökt sova i ca.3 timmar nu men nä!
Kommer nog vara sjukt trött imorgon på jobbet men hoppas att det blir mycket att göra så dagen går fort! :))

Nu gör jag ett till sov-försök !


Jobb

Har jobbat från 19.30 till 06.00, är sjukt trött och ska äntligen få sova!
Har världens bästa syster som hämtade & körde mig hem förut så jag slapp ta vagnen!!
Ne, dags & sova!


Nerver again?

"jag ska aldrig mer dricka!!!" är ju oftast vad man brukar säga dagen efter en brutal utgång, precis det jag sa till mig själv imorse när jag vaknade.
Självklart kommer jag ju dricka igen men aldrig mer på tom mage! Eller försöka iallafall, för det är ju inte första gången jag gör det heller... Menmen, hade iallafall sjukt kul igår.

Nu är jag på jobbet och ska jobba 20-05, ska faktiskt bli kul även om jag inte är på jobbhumör, har ju inte jobbat natt på ungefär 2månader...

Nu: försöka ta en cigg innan jag börjar!


Helg!

Nu är det helg igen. Veckan har gått rätt fort, kanske för att jag jobbar så mycket som jag gör? Menmen, helgen lär ju gå fort som vanligt!
Nu sitter jag på vagnen påväg till jobbet, har ju möte 14.30 och det känns som att jag ska på arbetsintervju. Haha!


-

"titta in till någon när som helst om du känner för det, säger de "usch är de du!" kan du ju titta ut igen! - Nalle Phu


...

Klockan är 06.10 & jag börjar 16.00.....

Eller aa möte 14.30, ska man gå upp nu & typ dra och träna eller försöka sova lite till kanske?? Hmmmm..
Röstar på sova.


Träning

Nytt år nya tag! Känner att jag är lite väl kass med bloggen, men nu gör vi ett nytt försök!
Nyåret firades med go middag hos Josefin och slutade på parklane! Bästa nyåret någonsin vill jag lova!!
Men iallafall... Har äntligen börjat träna och har gått ner 3,5 kg på en vecka. Känner mig grymt nöjd, planerar att gå ner 10kg allt som allt. Men kanske blir mer om jag har tur, så nu är de bara 6,5 kg kvar! Klarar väl jag :))

Åker också till Gran Canaria den 30.e januari då mina kära vänner Ebba & Nora har flyttat dit! Så ska hälsa på dom och sola,bada&festa i en vecka! Aldrig fel när vädret är som det är här i finfina Göteborg..

Nu: Sova! Möte med chefen och jobb väntar imorgon :)


RSS 2.0